Hevoshieronta

Opiskelen tällä hetkellä Hevosopisto Oy:lla Ypäjällä hevoshierojaksi. Valmistumisajankohta on vuoden 2018 loppupuolella.

Teen opiskelijatyönä hevoshierontaa Uudenmaan alueella. Hierontaa tarjoan kaikille hevosille työnkuvasta ja koosta riippumatta, kokemusta löytyy sekä ratsuista että ravureista. Voit varata hevosellesi hieronnan puhelimitse numerosta 0400 406215

Hevoshieronnan hinta on 55,00€/käynti/hevonen. Hinta sisältää matkakulut.

Usein ratsuhevosten kohdalla hevosen toimintakykyyn, vinouteen ja lihaskireyksiin vaikuttaa hyvin paljon myös ratsastaja ja ratsastajan mahdolliset lihaskireydet. Hoidattamalla myös omaa kehoasi autat hevostasi suoriutumaan tehtävistään parhaalla mahdollisella tavalla.

Nyt voit varata hoidon sekä itsellesi että hevosellesi samalta hierojalta, jolla on ymmärrys teidän molempien kehon toimivuuteen ja toimivuuden parantamiseen. Paketti sisältää yhden hevosen hieronnan sekä 60 minuutin hieronnan Sinulle. Hevosen hieronta toteutetaan sen kotitallissa, Sinun hierontasi tehdään sopimuksen mukaan joko tiloissani Klaukkalassa, kotonasi tai mahdollisesti jopa tallilla, mikäli olosuhteet hierontaan ovat sopivat. Kysy rohkeasti lisää ja varaa oma aikasi numerosta 0400 406215. Paketin hinta on 85,00€.