Raskaushieronta & Vauvahieronta

Raskaushieronta

Raskausaika on naiselle mullistava kokemus sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Kehossa tapahtuu suuria muutoksia jotka saattavat aiheuttaa erilaisia fyysisiä oireita pahoinvoinnista lihaskireyksiin ja kipeyksiin. Raskauden aikana tapahtuu myös henkisiä muutoksia, jotka valmistavat naista äitiyteen.

Raskaushieronta on lempeä, mutta tehokas hoito, joka rentouttaa ja helpottaa erilaisia raskausajan tuomia vaivoja. Hoidossa käsitellään vyöhyketerapeuttisia hoitopisteitä osana hierontakokonaisuutta. Käytän hoidossa myös eteerisiä öljyjä asiakkaan toiveiden mukaan. Hoito on turvallinen  koko raskauden ajan, ensimmäisistä viikoista aina viimeisiin asti.

Hoidon vaikutukset

Helpottaa lihasjännitystä ja kipuja

Auttaa liitoskipuihin

Vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan

Tasapainottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia kehossa, mm. hormonitoiminta, hengitysvaikeudet, ruoansulatus, verenkierto

Vähentää ja poistaa tehokkaasti turvotuksia sekä parantaa aineenvaihduntaa

Loppuraskaudesta valmistaa kehoa synnytykseen ja auttaa vähentämään synnytyskipuja

Synnytyksen jälkeen auttaa kehoa palautumaan

 

Raskaushieronnan kesto on 90 minuuttia. Raskauden aikana voit hyvin tulla myös lyhyempiin, klassisen hieronnan hoitoihin, mutta ilmoitathan tällöin raskaudesta jo varauksen yhteydessä.

Vauvahieronta

Vauvahieronta on lempeää vuorovaikutusta ja kosketusta vauvallesi. Kosketus ja hieronta rentouttaa ja rauhoittaa vauvaa. Hieronnassa hyödynnän myös vyöhyketerapeuttisia hoitopisteitä.

Hieronnasta voi olla apua mm. seuraavien oireiden hoidossa:

Koliikki ja vatsavaivat

Uniongelmat, nukahtamisongelmat

Pulauttelu, hikottelu

Kireydet ja jännitystilat kehossa

Virheasennot

Hoidot suoritetaan aina sarjoissa, vauvojen hoidossa yksi hoitokerta ei useinkaan ole riittävä. Yhden hoitokerran pituus on 45 minuuttia, joista 30 minuuttia on varattu varsinaiseen hoitoon ja 15 minuuttia valmistautumiseen ja haastatteluun. Jokaisen hoidon päätteeksi saat lisäksi helpot kotihoito-ohjeet, joiden avulla voit tehostaa ja ylläpitää hoidon vaikutuksia kotona. Vauva on hyvä syöttää kunnolla noin tuntia ennen hoitoa.

Hoitoesteet:

Kuume

Antibioottikuuri

Tulehdustilat

Ihon infektiot

Rokotuksen jälkeen vähintään 4 päivää väliä ennen hierontaa!